Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

Pasta de dinți Ganozhi

2011. februarie 16. miercuri

Site-urile mele externe

germană (Germania) koffee.dxnganoderma.de

germană (Germania)

maghiară kavezzokosan.hu

maghiară

Dr. Rácz László

M-am născut  la Tg- Mureş  unde am terminat facultatea de stomatologie. Trăiesc şi lucrez în Veszprém/Ungaria unde ne-am stabilit cu familia in 1990. Incă din timpul facultați am întâlnit şi am fost entuziasmat de medicina tradițională Chineză. M-au interesat în primul rând plantele medicinale şi acupunctura.

Cu apariția internetului am invățat în mod autodidact tot ce am găsit în acest domeniu.  Ma pasionat cel mai mult marketingul online cu ajutorul căruia am lansat cu succes mai multe afaceri şi site-uri online. (halena.ro, dentalstudio.hu, fogbolt.hu etc.).

Cu apariția afacerilor pe bază de MLM (Multi Level Marketing) am crezut că este ceva extraordinar să fii membru într-o echipă unde eşti ajutat de cei cu experiență şi unde şi tu la rândul tău poți ajuta pe alții, mai ales dacă prin aceasta este posibil un venit pasiv pe timpul cand nu mai poți lucra de zori pană la noapte.

Fiind medic stomatolog am crezut că niciodată nu voi putea  participa la o afacere asemănătoare fiind-că pentru mine categoric pe primul loc sânt pacienții si stomatologia si in nici un caz nu o să deranjez pe nimeni cu invitații la demonstrări de produse etc.  cum se desfasoară la o afacere MLM clasică.

Când am întâlnit produsele DXN cu conținut de ganodermă şi am cunoscut regurile de comercializare şi sistemul de comisioane, am acționat imediat şi am devenit membru. Cauza care ma jutat la decizie este că MLM-ul online diferă categoric de cel clasic.

In această afacere toate acțiunile neplăcute (convingere, vânzare, demonstrare) sânt rezolvate automat de site-ul , newsletter-uri, prezentări video asigurate de firma DXN.

Astfel am găsit o soluție care nu afectează practica stomatologică zilnică, unde pot folosi experiențele  adunate în timpul anilor şi cu care pot ajuta pe alții ca să construască o rețea care ne va ajuta la un venit pasiv.

Firma DXN este lider în producerea şi comercializarea produselor cu conținut de ganodermă si în plus are un sistem de comisioane corectă si fara obligații.

Incearcă şi tu! Te ajut.

Dr. Rácz László
medic stomatolog
specialist în tratamentul halitozei

 

 

 

 

 

 

   

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.